Kraanverhuur Mieremet is een jong maar zeer flexibel bedrijf. Toch hebben de mensen in het bedrijf al meer dan 25 jaar ervaring in het horizontale en verticale transport. Deze ervaring geldt in de aannemers/bouw bedrijven, de petrochemie, de hoveniersbedrijven, de jachthavens, de sloopbedrijven en in de staalconstructie’s. De werkzaamheden kunnen verschillen van een werk  van een uur to een compleet project van enkele weken.

Tevens hebben we draglineschotten en rijplaten in eigen beheer zodat er gelijk gereageerd kan worden als dat nodig is op een werk. Uiteraard zijn deze ook te huur voor slecht bereikbare locatie ’s of tijdelijke bruggen.

Ook kunnen we de vergunningen en ontheffingen regelen voor bijvoorbeeld de stad Amsterdam, waar je verplicht bent om dat aan te vragen bij hijswerkzaamheden.

Tevens zijn er bij ons allerlei hijsgereedschappen te huur, onder andere: blokkenklemmen, pallethaken met diverse soorten lepels, personen werkbakken, kipkantel bak, div. vloerenklemmen met passleutels, portofoons, hulo klem voor gevelstenen en bootbanden. Hijsbanden, kettingen, sluitingen en kubel horen bij de standaard uitrusting van de kraan.

In geval van twijfel over de inzet van een kraan, kunt u contact met ons opnemen. Dan komen wij vrijblijvend bij u het werk bekijken, en adviseren we u wat de beste oplossing is.

Verder kunt u ons altijd op het bekende nummer bereiken: 06 – 1394 3989.